Groningen vindt ideale troubleshooter voor crisis Grand Theatre


Wijbrand Schaap schrijft:

Ze hadden het niet beter kunnen uitkiezen, daar in Groningen. Want wie bel je, als er net een overambitieuze theaterdirecteur de kas van het ooit roemruchte Grand Theatre leeg heeft gebluft, een Raad van Toezicht heeft zitten dutten en er vervolgens 22 mensen ontslagen zijn omdat het geld op is? Dan zoek je iemand die daar ervaring mee heeft. Bij voorkeur iemand die als bestuurder en toezichthouder een miljoen of wat kwijt is geraakt, die daardoor helaas 12 mensen moest laten gaan, en die daarna voor zichzelf is begonnen. Kortom: enter superman, the perfect man for …Verder Lezen…

Source:: Groningen vindt ideale troubleshooter voor crisis Grand Theatre

      

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.

, ,

Eén reactie op “Groningen vindt ideale troubleshooter voor crisis Grand Theatre”

  1. Ik vermoed een goed verhaal. Maar ik moet er veel te veel moeite voor doen (doorklik op doorklik). En uiteindelijk is het dan de bedoeling dat ik zelf mijn conclusies trek. Vermoeiend!

    Ik wil een Wijbrand die helder de voors en tegens op een rij zet of . En die vertelt wat zijn conclusie is. Zodat het voor mij wat eenvoudiger wordt om mijn eigen mind op te maken. Alleen heb ik daar als doorsnee consument helaas weer veel te weinig tot noppes nada voor over.