Uitdaging: Maak je artikelen succesvol online, op sociale media en je eigen site.

Middel: Je publiceert nieuwe verhalen of stukken die je eerder ‘offline’ schreef op je eigen site, of een ander online platform.

Probleem: De artikelen die je publiceert in krant of tijdschrift doen het online minder goed dan je zou willen. Ze worden niet opgepikt op Facebook, de Twitter-timeline zwijgt in alle talen en het aantal shares valt tegen.

Oplossing: Ik leer je in een interactieve workshop hoe je verhaal impact kan maken via  sociale media. Je maakt gebruik van de nieuwste inzichten over ‘storytelling’.  Hoe pak je je onderwerp aan, wie is je doelgroep en waar zit die? Hoe spreek je je lezers aan, hoe verleid je ze om door te lezen? Hoe krijg je ze voorbij een betaalmuur? Het gaat over toon, over de essentiële eerste regels, de alleszeggende kop en de perfecte indeling. En natuurlijk over SEO.

Voor ambitieuze auteurs en bloggers

Let op: voor deze workshops en trainingen kunnen mensen, werkzaam in de podiumkunsten een subsidie tot wel 80% ontvangen via het Sociaal Fonds Podiumkunsten.

Benodigd: Laptop, notitieblok, pen.

Vorm: Workshop

Tijd: 10:00 – 17:00

Locatie: Utrecht

Prijs: op aanvraag.

Inschrijving start binnenkort. Zet je alvast op de lijst.

Mensen die verder de diepte in willen kunnen een traject afspreken. Contact zal dan grotendeels online plaatsvinden, met enkele offline sessies. Prijs afhankelijk van je wensen.