Ik heb met schrijven een schat aan kennis en ervaring verzameld. Die schat ga ik nu met je delen!

Schrijven geeft me enorm veel plezier. Dat begon al op school, dat ging door bij de krant (AD, Parool, GPD). Het werd helemaal groot toen ik een eigen medium opzette (Cultuurpers). Al dat plezier wil ik je meegeven. Ik ga je leren hoe je met schrijven de weg tussen je hoofd, je hart en je handen kunt verkorten. In mijn workshops leer je ook van anderen. Collega’s in een heel ander vakgebied, mensen met een andere achtergrond. Als deelnemer aan het leerjaar Leiderschap in Cultuur heb ik zelf gemerkt hoe fijn dat is.

Maar natuurlijk kun je ook individuele schrijfcoaching van me krijgen. Dat kan gaan om hulp bij het schrijven van een enkel artikel of boek, maar ik help je ook bij het opzetten van een actief weblog. Ik weet waar de valkuilen liggen. Ben er zelf meermalen ingetrapt en weer uit geklauterd. Dat loutert.

Schrijven is vertellen, vertellen is spreken, spreken is schrijven

Een heldere test voor iedere tekst is: hardop voorlezen. Je ontdekt onmiddellijk waar je hapert. En waar jij hapert, hapert je lezer ook. Met een stevige achtergrond als theaterregisseur en toneelcriticus help ik je niet alleen met schrijven. Ik help je ook met spreken en presenteren. Want echt: alles is uiteindelijk een verhaal.