Boudica overleefde 2000 jaar mannelijke geschiedschrijving. Ze is nu fascinerend theater geworden. 


Jilles Flinterman, foto door Sanne PeperJilles Flinterman, foto door Sanne Peper
” data-image-caption=”

Jilles Flinterman, foto door Sanne Peper

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/10/overzicht-Boudica-©-Sanne-Peper-300×200-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/10/overzicht-Boudica-©-Sanne-Peper-1024×683.jpg” />

De  overheadprojector. Wat een mooi instrument in handen van een kunstenaar. Er zal vast ook iemand komen die iets onverwachts doet met een digitaal whiteboard, maar dat kan niet zo vindingrijk zijn als wat Jilles Flinterman doet in ´Boudica’. Het stuk, gemaakt onder de vleugels van de Utrechtse Theatergroep Aluin, verhaalt over een vrouw die… 

Het bericht Boudica overleefde 2000 jaar mannelijke geschiedschrijving. Ze is nu fascinerend theater geworden.  verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.