Omroep Wakker Nederland over kunst: doe verdomme zelf eens moeite. 


Gaudi in Fabrique de lumiere. Screenshot-uitsnede uitzending WNLGaudi in Fabrique de lumiere. Screenshot-uitsnede uitzending WNL
” data-image-caption=”

Gaudi in Fabrique de lumiere. Screenshot-uitsnede uitzending WNL

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/09/Schermafdruk-van-2023-09-04-13-51-29-300×169-1.png” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/09/Schermafdruk-van-2023-09-04-13-51-29.png” />

‘Terwijl veel regionale musea het moeilijk hebben, poppen commerciële musea als paddenstoelen uit de grond.’ Omroep Wakker Nederland, sinds we ‘wakker’ met ‘woke’ associëren, liever bekend als omroep ‘wij’ Nederland, moest iets met ‘kunst’. De openingsregels van de eerste uitzending van ‘de Stand van Nederland’, hun ‘onderzoeksprogramma’, waren meteen raak, de beelden ook: de museumvereniging… 

Het bericht Omroep Wakker Nederland over kunst: doe verdomme zelf eens moeite.  verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.