Het leven is wonderlijk absurd, en Elias de Bruyne maakt daar fijn theater over.


Scenefoto door Kurt van der ElstScenefoto door Kurt van der Elst
” data-image-caption=”

Scenefoto door Kurt van der Elst

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/08/euhm-300×200-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/08/euhm-1024×683.jpg” />

In de voorbereiding van mijn verslaggeving over Theaterfestival Boulevard had ik ook ‘interview met Elias de Bruyne’ op mijn verlanglijstje gezet. Het kwam er niet van, en dat is achteraf maar gelukkig, want Cornald Maas was mij voor. Althans, Cornald Maas interviewt Elias de Bruyne tijdens diens voorstelling ‘Euhm… In 5 bedrijven’, die zaterdag 5… 

Het bericht Het leven is wonderlijk absurd, en Elias de Bruyne maakt daar fijn theater over. verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.