‘Desire’ is hoogtepunt van veelzeggend openingsweekend van Theaterfestival Boulevard


Desire. Foto door Sofie KnijfDesire. Foto door Sofie Knijf
” data-image-caption=”

Desire. Foto door Sofie Knijf

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/08/schermafbeelding-2023-08-03-om-14.26.11-300×202-1.png” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/08/schermafbeelding-2023-08-03-om-14.26.11-1024×691.png” />

“Je mag ook niks meer zeggen” is de titel van een voorstelling door de theatervrienden George en Eran uit Amsterdam-West. Zij brachten al eerder gevoelige thema’s in een theatervorm die dicht aanschurkt tegen stand-up comedy, en in dit programma gaat het dus over de taalstrijd. Een taalstrijd die gaat over welke woorden nog gepast zijn,… 

Het bericht ‘Desire’ is hoogtepunt van veelzeggend openingsweekend van Theaterfestival Boulevard verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Dit post is oorspronkelijk gepubliceerd op this site

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.