Dagboek Kunstfest Weimar #3: wanneer herinneren een probleem wordt.


Theaterplatz Weimar met het Steinmal van Günther Ücker, waar op maandagen de AfD een fascistische bijeenkomst houdt.Theaterplatz Weimar met het Steinmal van Günther Ücker, waar op maandagen de AfD een fascistische bijeenkomst houdt.
” data-image-caption=”

Theaterplatz Weimar met het Steinmal van Günther Ücker, waar op maandagen de AfD een fascistische bijeenkomst houdt.

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/08/IMG_20230826_205812-300×169-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/08/IMG_20230826_205812-1024×576.jpg” />

Water is heel goed in het toedekken van dingen. Zestig kilometer ten zuiden van Weimar ligt een enorm stuwmeer, waar de lokale bevolking weinig meer van weet dan dat de waterkrachtcentrale stroom levert aan huizen en de staalfabriek, een paar kilometer verderop. Er is ook minstens 1 dorp verdwenen, en kunstenares, annex experimenteole radiomaker Sandra… 

Het bericht Dagboek Kunstfest Weimar #3: wanneer herinneren een probleem wordt. verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Dit post is oorspronkelijk gepubliceerd op this site

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.