Dagboek Kunstfest Weimar (1): Bejaard en breekbaar.


Theaterplatz, Weimar. burgers van de stad Weimar lezen alle namen voor d=van de slachtoffers van Buchenwald, terwijl de steenhopen van Günther Uecker worden opgebouwd (Foto: auteur)Theaterplatz, Weimar. burgers van de stad Weimar lezen alle namen voor d=van de slachtoffers van Buchenwald, terwijl de steenhopen van Günther Uecker worden opgebouwd (Foto: auteur)
” data-image-caption=”

Theaterplatz, Weimar. burgers van de stad Weimar lezen alle namen voor van de slachtoffers van Buchenwald, terwijl de steenhopen van Günther Uecker worden opgebouwd (Foto: auteur)

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/08/IMG_20230823_172942-300×225-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/08/IMG_20230823_172942-1024×768.jpg” />

Een eenzame gek? Een argeloze bezoeker zou het denken, en toen ik gistermiddag op de Theaterplatz in Weimar aankwam, was ik die argeloze bezoeker. Tijdens de openingsspeeches van Kunstfest Weimar riep een man beledigende teksten naar Bodo Ramelow, de minister-president van ‘Vrijstaat Thüringen”. De in een geel hesje gestoken man werd door de politie afgevoerd.… 

Het bericht Dagboek Kunstfest Weimar (1): Bejaard en breekbaar. verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Dit post is oorspronkelijk gepubliceerd op this site

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.