Blijft de vraag na #Zomergasten s23a3: Wat was dat gesneuvelde fragment uit The Singing Detective?


Chatham House, CC BY 2.0 , via Wikimedia CommonsChatham House, CC BY 2.0 , via Wikimedia Commons
” data-image-caption=”

Chatham House, CC BY 2.0 , via Wikimedia Commons

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/08/Jeremy_Paxman_Presenter_Newsnight_Author_Great_Britains_Great_War_12638396983-300×228-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/08/Jeremy_Paxman_Presenter_Newsnight_Author_Great_Britains_Great_War_12638396983-1024×778.jpg” />

Fascinerende televisie, dat zeker. Cabaretier Theo Maassen, die zich in dit Zomergastenjaar ontpopt als uitstekend interviewer, ging ‘full Paxman’ op Khadija Arib. In navolging van de beroemde BBC Newsnight-presentator Jeremy Paxman trok hij alles uit de kast om de voormalige Tweedekamervoorzitter een bekentenis te ontlokken. Het lukte niet, en om half 12, na een heel… 

Het bericht Blijft de vraag na #Zomergasten s23a3: Wat was dat gesneuvelde fragment uit The Singing Detective? verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Dit post is oorspronkelijk gepubliceerd op this site

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.