Muziekgebouw grote verliezer bij glorieuze start van Zomergasten 2023 onder Theo Maassen.


Muziekgebouw aan t IJ Grote Zaal cr Postman81 (Postman81, CC BY-SA 3.0 , via Wikimedia Commons)Muziekgebouw aan t IJ Grote Zaal cr Postman81 (Postman81, CC BY-SA 3.0 , via Wikimedia Commons)
” data-image-caption=”

Muziekgebouw aan t IJ Grote Zaal cr Postman81 (Postman81, CC BY-SA 3.0 , via Wikimedia Commons)

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/07/Muziekgebouw_aan_t_IJ_Grote_Zaal_cr_Postman81__ScaleMaxWidthWzE1MDBd_CompressedW10-300×200-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/07/Muziekgebouw_aan_t_IJ_Grote_Zaal_cr_Postman81__ScaleMaxWidthWzE1MDBd_CompressedW10-1024×683.jpg” />

De camper is gezonken. Het op een voorstelling van Theatergroep Vis à Vis geïnspireerde studiodecor van de legendarische zomerserie Zomergasten had zijn langste tijd gehad. Kwam waarschijnlijk ook door de nieuwe presentator. Theo Maassen is heel groot en slungelig, en wappert graag met zijn benen, dus zou hij het nooit zonder nat pak hebben volgehouden… 

Het bericht Muziekgebouw grote verliezer bij glorieuze start van Zomergasten 2023 onder Theo Maassen. verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.