‘Geef gemeenten hun eigen cultuurbudget.’ Belangenorganisaties zetten druk op nieuwe verkiezingsprogramma’s (en sorteren voor op BBB)


Anefo, CC0, via Wikimedia Commons
” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/07/Tractor_with_safety_protection_-_Tractor_met_beveiligingsb_Bestanddeelnr_923-7364_cropped-300×204-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/07/Tractor_with_safety_protection_-_Tractor_met_beveiligingsb_Bestanddeelnr_923-7364_cropped-1024×698.jpg” />

De creatieve sector zet in op een ingrijpende wijziging van het systeem van kunstsubsidies. Dat blijkt uit de lobbystukken (position papers en suggesties) die naar de verkiezingsprogrammaschrijvers van de politieke partijen zijn gestuurd. De grootste en belangrijkste daarvan, de schouwburgdirecties (VSCD) en Kunsten 92, willen dat het Rijk voortaan aan gemeenten een duidelijk en specifiek… 

Het bericht ‘Geef gemeenten hun eigen cultuurbudget.’ Belangenorganisaties zetten druk op nieuwe verkiezingsprogramma’s (en sorteren voor op BBB) verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Dit post is oorspronkelijk gepubliceerd op this site

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.