‘ZZP’ers tijdens corona vooral in de steek gelaten door grote structureel gesubsidieerde kunstinstellingen.’


BN DeStem – Johan van Gurp, CC BY 3.0 , via Wikimedia Commons
” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/06/Johan_van_Uffelen-300×210-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/06/Johan_van_Uffelen-1024×716.jpg” />

“De coronacrisis legt een aantal zwaktes van de culturele en creatieve sector bloot. In deze meest geflexibiliseerde sector van de economie is de flexibele schil tijdens de coronacrisis een gemakkelijke bezuinigingsoptie gebleken. Daardoor hebben zzp’ers deels hun heil moeten zoeken buiten de culturele en creatieve sector en keren zij mogelijk niet meer terug.” Wat we… 

Het bericht ‘ZZP’ers tijdens corona vooral in de steek gelaten door grote structureel gesubsidieerde kunstinstellingen.’ verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.