Sigur Rós overweldigt Concertgebouw met meerlagige tovermuziek – HF23


Sigur Ros - © Hörður ÓttarssonSigur Ros (drie mannen in de sneeuw) – © Hörður Óttarsson
” data-image-caption=”

Sigur Ros – © Hörður Óttarsson

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/06/a1PAb0000000UH8MAM-original-jpg-300×275-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/06/a1PAb0000000UH8MAM-original-jpg-1024×939.jpg” />

Het beeld is er direct. Uitgestrekte vergletsjerde vergezichten, mistflarden en de schemer van een land waar de zon maar één keer per jaar opkomt. Zoiets. En dan die zwevende muziek die in een lange toon alle vliegverkeer voor zeker een maand overbodig maakt. Daaronder het gerommel van schuivende aardplaten. Sigur Rós maakte voor het eerst… 

Het bericht Sigur Rós overweldigt Concertgebouw met meerlagige tovermuziek – HF23 verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Dit post is oorspronkelijk gepubliceerd op this site

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.