Lynette Walworth brengt empathische kunst. Dat is even wennen op het Holland Festival


Lynette Walworth door Cassandra HannaganLynette Walworth door Cassandra Hannagan
” data-image-caption=”

Lynette Walworth door Cassandra Hannagan

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/06/a1PAb0000000Uf2MAE-original-jpg-300×200-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/06/a1PAb0000000Uf2MAE-original-jpg-1024×681.jpg” />

Een TED Talk, maar dan niet een kwartier zoals die verspreidenswaardige ideeënorganisatie voorschrijft, maar anderhalf uur. In How To Live (After You Die) neemt de monumentale kunstenares Lynette Walworth je mee in een verhaal-met-lichtbeelden over de verleidingen van sektarisch geloof, dat via de Amazone en de Outback, over Donald Trump en langs de steppen van… 

Het bericht Lynette Walworth brengt empathische kunst. Dat is even wennen op het Holland Festival verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.