Holland Festival slaat fascinerende nieuwe wegen in met oude punk en Litouwse rave.


The Voluptuous Horror of Karen Black-pr beeldThe Voluptuous Horror of Karen Black-pr beeld
” data-image-caption=”

The Voluptuous Horror of Karen Black-pr beeld

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/06/a1PAb0000000aovMAA-original-jpg-300×226-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/06/a1PAb0000000aovMAA-original-jpg.jpg” />

Amy Winehouse leeft nog. Al moeten we het misschien geen leven noemen, want ze staat in al haar lijkblauwheid een uur lang verbijsterd naar het publiek in het Muziekgebouw te kijken. Een beetje zoals we haar kennen van die tragische laatste concertopnamen, waar ze stijf van alle chemicaliën en vloeibare hulpmiddelen nog een paar laatste… 

Het bericht Holland Festival slaat fascinerende nieuwe wegen in met oude punk en Litouwse rave. verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.