Duurzaamheid is een luxeprobleem in Jerome Bel’s vliegtuigloze autobiografie


Pankaj Tiwari, een kunstenaar uit het armste deel van India, en de Poolse performer Maria Magdalena Koz?owska. Foto: Eva RoefsPankaj Tiwari, een kunstenaar uit het armste deel van India, en de Poolse performer Maria Magdalena Koz?owska. Foto: Eva Roefs
” data-image-caption=”

Pankaj Tiwari, een kunstenaar uit het armste deel van India, en de Poolse performer Maria Magdalena Koz?owska. Foto: Eva Roefs

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/06/a1PAb0000000eBhMAI-original-jpg-226×300-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/06/a1PAb0000000eBhMAI-original-jpg-772×1024.jpg” />

Jerome Bel is me er eentje. De man die zich identificeert als choreograaf heeft zichzelf vanwege duurzaamheidsoverwegingen verboden te vliegen en daarom kon hij niet vanuit Parijs naar Amsterdam komen om zijn eigen autobiografie voor te lezen. Hoe nobel het niet-vliegen ook is, ik kan het niet nalaten om de man die de afgelopen 30… 

Het bericht Duurzaamheid is een luxeprobleem in Jerome Bel’s vliegtuigloze autobiografie verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.