Dankzij Walworth op het Holland Festival nog een laatste blik omhoog werpen vanonder een stervende zee.


beeld uit de film door David Hannanbeeld uit de film door David Hannan
” data-image-caption=”

beeld uit de film door David Hannan

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/06/a1PAb0000000UDGMA2-original-jpg-300×300-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/06/a1PAb0000000UDGMA2-original-jpg-1024×1024.jpg” />

De koepel van het Planetarium van Artis is gemaakt voor sterren, het is geen blinkend Imax-doek. Dat de beelden in Coral: Rekindling Venus van Lynette Walworth dus niet van het scherm spatten, is dan ook de bedoeling. Walworth, een goede vriend en collega van ANOHNI, is dit jaar prominent aanwezig op het Holland Festival en… 

Het bericht Dankzij Walworth op het Holland Festival nog een laatste blik omhoog werpen vanonder een stervende zee. verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.