CocoRosie live in het Holland Festival: opvallend toegankelijk en stevig, en dat geldt ook voor het festival zelf


CocoRosie - pr-beeldCocoRosie – pr-beeld
” data-image-caption=”

CocoRosie – pr-beeld

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/06/a1PAb0000000UJcMAM-original-JPG-300×200-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/06/a1PAb0000000UJcMAM-original-JPG-1024×683.jpg” />

De gezusters Casady hebben, sinds ze samen in 2003 als CocoRosie door het leven gingen, een totaal eigen geluid ontwikkeld. Gisteren waren ze te gast op het Holland Festival, op uitnodiging van hun vriendin ANOHNI. Die heeft als associate artist het festivalpubliek dit jaar  laten kennismaken met de vrouwelijke en queer kant van de New… 

Het bericht CocoRosie live in het Holland Festival: opvallend toegankelijk en stevig, en dat geldt ook voor het festival zelf verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.