Wat de Raad voor Cultuur kan leren van Elon Musk


De ontploffende raket van Elon MuskDe ontploffende raket van Elon Musk
” data-image-caption=”

De ontploffende raket van Elon Musk

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/05/muskplof-300×167-1.jpeg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/05/muskplof-1024×570.jpeg” />

Nieuws van de Raad voor Cultuur: ‘De vier teams ontwikkelden diverse bouwstenen, die ze verder geconcretiseerd hebben. Daarnaast hebben de teams elkaars ideeën getest en verrijkt. Aan het eind van de dag presenteerden ze aan de hand van visualisaties hun bouwstenen aan leden van de raad.’ Dit citaat is, met de titel ‘Laatste bijeenkomst designteams… 

Het bericht Wat de Raad voor Cultuur kan leren van Elon Musk verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Dit post is oorspronkelijk gepubliceerd op this site

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.