Neem de tijd voor De Blik van Anna


The Dry Piece, Keren Levi, foto © Anna van KooijThe Dry Piece, Keren Levi, foto © Anna van Kooij
” data-image-caption=”

The Dry Piece, Keren Levi, foto © Anna van Kooij

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/05/the-dry-piece-2_foto_anna_van_kooij-300×238-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2013/05/the-dry-piece-2_foto_anna_van_kooij.jpg” />

In de cultuurwereld binnen, maar ook buiten Utrecht, kun je niet om Anna van Kooij heen. Ik leerde haar al vroeg deze eeuw kennen als een altijd oplettende, maar nooit opdringerig aanwezige fotografe, die scherp kon kijken al haar geportretteerden een empathische glans gaf. Anna is al een tijd ziek, en kortgeleden wed duidelijk dat… 

Het bericht Neem de tijd voor De Blik van Anna verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Dit post is oorspronkelijk gepubliceerd op this site

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.