Grensoverschrijding in de danswereld: uitstekend onderzoek laat olifant in de zaal buiten beschouwing


omslag rapport Schaduwdansenomslag rapport Schaduwdansen
” data-image-caption=”

omslag rapport Schaduwdansen

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/05/Schermafdruk-van-2023-05-23-13-51-00-300×228-1.png” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/05/Schermafdruk-van-2023-05-23-13-51-00.png” />

Dansen, van superamateur tot wereldklasse professioneel, gaat gepaard met grensoverschrijding, machtsmisbruik, fysieke aanslagen en seksueel wangedrag dat in stand wordt gehouden door een hardnekkige zwijgcultuur. Het langverwachte onderzoek door Marjan Olfers, ‘Schaduwdansen’, naar grensoverschrijding in de danswereld, had nog schokkender resultaten dan iedereen vooraf vreesde. De cijfers zijn inmiddels genoegzaam bekend: een meerderheid van de… 

Het bericht Grensoverschrijding in de danswereld: uitstekend onderzoek laat olifant in de zaal buiten beschouwing verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Dit post is oorspronkelijk gepubliceerd op this site

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.