Bij Susanne Kennedy’s Angela heb je het als toeschouwer voor het zeggen. #hf23


ANGELA (a strange loop) 1 © Julian Ro?derANGELA (a strange loop) © Julian Ro?der
” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/05/ANGELA-a-strange-loop-1-©-Julian-Roder-300×200-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/05/ANGELA-a-strange-loop-1-©-Julian-Roder-1024×683.jpg” />

In Angela (A Strange Loop) van Susanne Kennedy gebeurt niet veel. Dat is niet erg, er is wel meer kunst waarin weinig gebeurt. Beckett was er bijvoorbeeld een meester in. Net als hij  in de jaren vijftig van de vorige eeuw verwarring stichtte met stukken als Waiting for Godot, raken toeschouwers en critici een beetje… 

Het bericht Bij Susanne Kennedy’s Angela heb je het als toeschouwer voor het zeggen. #hf23 verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Dit post is oorspronkelijk gepubliceerd op this site

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.