De toekomst beweegt, de vraag is: hoe?


What Lies Beneath – foto Niels Knelis Meijer ” data-image-caption=”

What Lies Beneath – foto Niels Knelis Meijer

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/04/what-Lies-Beneath-foto-Niels-Knelis-Meijer-300×200-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/04/what-Lies-Beneath-foto-Niels-Knelis-Meijer-1024×682.jpg” />

Als het verschil tussen de performer tijdens de voorstelling en na afloop minstens een dikke meter is, weet je dat je met een groot kunstenaar te maken hebt. De Australische danseres Olympia Kotopoulos is een groot kunstenaar, want op het toneel vult ze de ruimte, terwijl ze in het echt krap anderhalve meter telt. Kunst… 

Lees verder »De toekomst beweegt, de vraag is: hoe?

Het bericht De toekomst beweegt, de vraag is: hoe? verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.