‘Bros’, Romeo Castellucci’s theatrale liturgie van geweld door mannen in uniform. Te zien in het Holland Festival


Scene uit Bros, foto door Luca del PiaScene uit Bros, foto door Luca del Pia
” data-image-caption=”

Scene uit Bros, foto door Luca del Pia

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/04/a1PAb0000000RCHMA2-original-JPG-300×199-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/04/a1PAb0000000RCHMA2-original-JPG-1024×681.jpg” />

Een stuk of dertig mannen in Amerikaans politie-uniform op het toneel, van het soort dat we kennen van tv. Maar in de voorstelling Bros van Romeo Castellucci, in juni te zien op het Holland Festival, krijg je geen achtervolgingen en verhoren te zien, maar bruut geweld. De voorstelling gaat over de anonimiteit die een uniform… 

Het bericht ‘Bros’, Romeo Castellucci’s theatrale liturgie van geweld door mannen in uniform. Te zien in het Holland Festival verscheen eerst op CULTUURPERS.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.