Waarom heet dit boeiende stuk, over de wereld van Amsterdam West, Hamlet?


Scenebeeld van Hamlet door Sanne Peper ” data-image-caption=”

Scenebeeld van Hamlet door Sanne Peper

” data-medium-file=”https://www.wijbrandschaap.nl/wp-content/uploads/2023/03/hamlet-09-sanne-peper-300×200-1.jpg” data-large-file=”https://cultureelpersbureau.nl/wp-content/uploads/2023/03/hamlet-09-sanne-peper-1024×683.jpg” />

Ik heb even moeten nadenken voor ik wat schreef over de Hamletvoorstelling die nu voor een publiek van merendeels middelbare scholieren in Amsterdam West te zien is. Dat kwam doordat ik in de zaal, op een legendarisch ongemakkelijke tribune in een fijne rafelrandbroedplaats, tussen een scholierenpubliek zat dat bijna twee uur lang in volle aandacht… 

Lees verder »Waarom heet dit boeiende stuk, over de wereld van Amsterdam West, Hamlet?

Het bericht Waarom heet dit boeiende stuk, over de wereld van Amsterdam West, Hamlet? verscheen

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.