Photoshop voor beginners (Romeo over Julia – MTV/REP)


Daar waren de Russen toch beter in, destijds. Viel een politicus in ongenade, shopte je hem gewoon uit alle krantenfoto’s. De jongens en meisjes bij MTV en REP hebben dat ook gehoord, maar zijn dan weer wat minder goed in het Photoshoppen. Misschiengewoon teveel op de Kalverstraat geshopt. Zie hier het resultaat van hun pogingen om Beau van Erven Dorens uit de pr-foto van ‘Romeo over Julia’ te halen. Dat moest immers, omdat Beau heeft bedankt voor zijn ’three seconds of fame’ in deze Shakespeare-spinoff. Dan moet-ie van de posters. Het resultaat is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk. Aan de hand van de oude foto (zie onder)mag u proberen te achterhalen van wie welke arm en welk hoofd is, en wie wiens shirt aan heeft.

Boodschap: bij REP en MTV gaan ze ervan uit dat het jonge volkje toch niet kijken kan. Zelden een slordiger affiche gezien….

Triest.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.

,