instagram

Publieksrecord voor Britse theater

Het zong al rond, maar nu is het officieel. De Londense theaters hebben in 2007 een beetje meer dan 13 miljoen kaartjes verkocht. Goed, ze moesten daarvoor wel publieksknievallen doen als het programmeren van Grease en Joseph & The Technicolor Dreamcoat, maar toch. Ook toneel en opera deden flink mee.

Maar ja.

Zij hebben natuurlijk Patrick Stewart om in te zetten. In Shakespeare. Wij hebben dan wel Hans Kesting, maar die heeft nooit in een strak terlenka pakje The Prime Directive is not just a set of rules; it is a philosophy… and a very correct one. History has proven again and again that whenever mankind interferes with a less developed civilization, no matter how well intentioned that interference may be, the results are invariably disastrous.‘ gezegd.

En dan pas trek je volle zalen op West End.

Blij mee? Doe dan mee met Patreon! Komt een boek aan.

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.

Scroll Up
Waarmee kan ik je helpen?
Holler Box