TM februari 2008


Koop TM!

cover.jpg

Drie maanden werk, maar dan heb je ook wat, al schijnt niet iedereen in Antwerpen honderd procent gelukkig te zijn met wat ik uit hun monden heb opgetekend. Maar ja. De opnames zijn er, en mijn discretie doet de rest. Ik ben trots op het verhaal. En op het interview met Anneke Blok, met ook een veel mooiere en echtere foto erbij dan dat vreselijke portret in het Volkskrant Magazine van 2 weken terug. En die interviews van mij (vorig nummer Elsje de Wijn, daarvoor Ria Marks en Josée Kuipers, en in het komende maartnummer Lineke Rijxman, dat gaat een serie worden. Misschien ooit een boekje. Dus die ga ik hier niet publiceren.

Voor verkoopadressen van TM: zie de site .  

 

PORTRET TONEELHUIS

De stadstheaters in Vlaanderen maken de afgelopen jaren een belangwekkende ontwikkeling door. NTGent, de Brusselse KVS en het Toneelhuis in Antwerpen hebben nieuwe structuren geïntroduceerd om de kwaliteit en de gevarieerdheid van hun werk op een nieuw plan te brengen. Vorig seizoen sprak TM met Johan Simons over zijn aanpak in Gent, nu biedt TM een prachtig geïllustreerd portret van het Antwerpse Toneelhuis waar zeven artistieke kernen onder een dak met elkaar leven en werken.

Ook in het februarinummer

Anneke Blok over acteren op het scherp van de snede: ‘Als toneel het belangrijkste is wat er bestaat, dan moet het ertoe doen’

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.

,