Affaire Nationaal Toneel (Slot): Persrelatie hersteld


Goed, het was even een nare periode, waarin men even het spoor bijster was in Den Haag, maar inmiddels zijn we weer zo’n beetje ‘on speaking terms’. Er gaan zo wat brieven heen en weer , en dan is er een telefoontje om er eens een pintje over te drinken en dan ligt er zomaar opeens een vertrouwd formaat envelop op de mat.

Jawel, een gewone persuitnodiging voor de première van As You Like It. Kan ik zonder paraplu en bouwhelm weer gewoon naar de Koninklijke Schouwburg afreizen. Dat voelt toch beter.Nu nog die twee kaarten zien kwijt te raken die ik al had gekocht: 2x Rij 14 op de première, voor 25 euro ‘t stuk. Belangstelling? via de mail…

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.

,