Lekker brood verdient arbo


Afgelopen zomer heb ik 12 wetenschappers en 12 arbo-deskundigen geïnterviewd over het soms baanbrekende resultaat van hun samenwerking. Want het was best bijzonder. Wist je bijvoorbeeld dat je via internet van je lage rugklachten af kunt komen, en dat het soms heel erg kan schelen wanneer de bedrijfsarts iemand met psychische klachten voor één keertje een afspraak met een psychiater kan laten maken?

Zelf wist ik ook niet dat ons brood, en dan bedoel ik echt ál ons brood, ook dat van de ambachtelijke bakker, dus, met zulke high-tech enzymen in elkaar wordt geknutseld, dat bakkers daar wel heel erg aparte allergieën van kunnen krijgen.

Arbo. Dat was dus iets waar ik als zelfstandig ondernemer niets mee te maken had. Ik krijg alleen aan het eind van de zomer last van houtenfestivalbankjesallergie. Daar is ook nog geen middel tegen bestand.

Lees hier meer over stecr-aladdin

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.

, ,