Roef Ragas (1965 – 2007)


Voor altijd broer van.

roefweg.pngVoor alle mensen die naar info zoeken over Roef Ragas (vandaag een paar honderd op mijn site): de kop van de recensie van 'Closer' is nu op een hele vervelende manier verlopen.  Vorig najaar noemde ik hem nog de enige overlevende van een mislukte speloefening.
Nu is hij dood.
Heb voor Roef altijd een warm plekje gehad, dat wel, sinds ik een solo van hem zag, in 1995 alweer. Hij speelde toen de (doodgeboren) broer van Elvis Presley, Garon, in een stuk van Paul Feld bij Growing Up in Public. Aardige jongen. Volwassen speler.  Van Bastiaan Ragas had toen  nog niemand gehoord. Maf.  Dat zijn door de musicalwereld omhooggeschoten broer van, uiteindelijk beroemder werd dan de broer die ooit speelde in een stuk waarin hij de broer van was. De doodgeboren broer nog wel. Blijft natuurlijk toeval, maar soms wordt het allemaal iets te veel….
Gelukkig voor Roef kreeg hij als acteur later nog de erkenning die hij verdiende. Net zoals hij die erkenning aan Garon gaf.
Laten we hem niet vergeten. Probeer dat nu toch eens.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.

, ,