Mondoleone in tijden van Coronoa. Podcast aflevering 5. Hoe Leon Giesen de malaise te lijf gaat.


Leon Giesen, ook bekend als Mondo Leone, heeft al een tijdje geleden het reguliere theater gedag gezegd. Hij bespeelde – tot Coronoa toesloeg – steeds vaker op meetings en seminars, waar het publiek massaler en aandachtiger is. Maar nu is die markt weggevallen, en heeft Leon iets nieuws bedacht. 

Luister naar het verhaal van deze rasverteller in onze podcast in tijden van quarantaine. Hij maakt nu iedere dag een verhaal of muziekstuk en deelt dat met mensen die zich daarop abonneren via email. 

En dan krijg je mooie reacties als deze: 

‘Beste Leon, Ik wil je graag bedanken voor de quarantaine club. Het is een fijn moment op de dag als ik je berichten lees en je muziekjes beluister. Wij zijn daadwerkelijk in quarantaine en hoewel er genoeg te doen is, voelen de dagen toch een beetje leeg en zinloos als je niet de deur uit kunt. Net heb ik de vuilniszak in de container gedaan, na me daar een uurtje op te hebben verheugd. Stiekem toch even naar buiten. Zo is het ook met de quarantaine club. Het voelt als toch even naar buiten. Dus dank, dank, dank! Charles.’

Los van het feit dat hij in ieder geval voor de komende veertig dagen zijn inkomen heeft veilig gesteld, ervaart Leon veel positiefs door het online contact met zijn luisteraars. Bij onze virtuele open haard vertelt hij over overleven in tijden corona. En vertellen kan hij. Je kunt je abonneren op zijn dagelijkse updates: info@instituutvoorverwondering.nl . Kost wat, maar dan heb je ook wat, in deze opgesloten tijden.

Het bericht Mondoleone in tijden van Coronoa. Podcast aflevering 5. Hoe Leon Giesen de malaise te lijf gaat. verscheen eerst op Cultuurpers.

Ditr bericht verscheen oorspronkelijk op Cultuurpers.

Blij mee? Doe me een donatie!
Become a patron at Patreon!

Wil je hulp bij het schrijven, of gewoon een keer advies over je project? Stuur me een mailtje.